Avui dia vivim en un món en el qual les últimes tecnologies, les xarxes socials i el nostre ritme de vida fan que fixem la mirada en qüestions que no són tan vitals com la nostra salut. Prestar més atenció a altres coses que a tu mateixa fa que ens descuidem de l’important, nosaltres.

No ens adonem que la nostra pell ens necessita, que ens envia senyals com la descamació o tenir zones més blanquinoses, s’irrita, tenim picors i molts més símptomes.

Aquests mostren que la nostra pell demana a crits una solució i a Carme Fonollà sabem com ajudar-te. Mitjançant un peeling i un massatge relaxant de 30 min, li proporcionarem a la teva pell vitamines i la hidratació necessària per a tornar a ser la mateixa.

Una pell deshidratada és, sens dubte, el primer símptoma que s’està produint un envelliment prematur. I no importa quina edat tinguis o en quina estació de l’any estàs, la hidratació corporal ha de ser sempre una prioritat per a tots.

L’ideal és que no es pregunti com hidratar la pell únicament durant l’hivern. La pell ha d’estar hidratada tot l’any i, utilitzar una crema un mes no té pràcticament cap utilitat. L’eficaç del tractament és que sigui continu i constant. El que sí que s’ha de tenir en compte és el tipus de pell, ja que si es té una pell seca sí que és important que s’accentuï la hidratació en les èpoques de l’any on més sofreix, com són l’hivern i l’estiu.

Si tens qualsevol dubte sobre que producte utilitzar o sobre com procedir, consulta’ns, les nostres professionals estaran encantades d’atendre’t.