Frescor, modernitat, sensació de benestar.

El nostre equip ha anat introduint una sèrie d’elements diferents que encaixen a la perfecció amb Carme Fonollà. La nostra experiència com estilistes ens ha ajudat a conèixer les tècniques i els diferents estils que escapen de la perruqueria tradicional.

No només fem les coses bé. També fem que es vegin bé.

Carme Fonollà és l’últim crit en la cura del cabell, el canvi d’imatge i l’estilisme. És una perruqueria on trobaràs colors impossibles, allisats definitius, trenats africans, ungles, depilació i molts altres serveis.

Com ho fem.

La nostra intenció és la de crear un concepte de perruqueria contemporània, exclusiva i on es visqui l’espai i s’aconsegueixi escapar de la “submissió” de la perruqueria tradicional.

El toc màgic Carme Fonollà.

La moda es porta per dins: vam crear el look perfecte per a les teves cites més glamuroses, de la mà dels millors estilistes de la ciutat. Per a tu que vols estar perfecte/a en tot moment. A la nostra perruqueria rebràs el tracte personalitzat que busques a un preu especial. Forma part de la nostra gran família avui mateix!

Un món de sensacions.

Truca’ns i demana informació gratis i sense compromís. Deixa’t portar i descobreix el que poden aconseguir les mans dels millors estilistes de Badalona.

10 + 1 =

Adreça

Carrer Sant Pere, 174

08911 Badalona, Barcelona

Telèfon

933 844 869