Manicura a Badalona.

Realitzem tot tipus de tractament per a les teves ungles. Des de bàsica, esmaltada a I-Lak. No
t’ho pensis més i posat en les nostres mans. Gaudeix d’unes mans que no deixaran a ningú
indiferent.

Preus

Bàsica – 16,36€

Esmaltada amb color o francesa – 16,36€

I-Lak (semipermanent) – 23€

Gel manicura color o francesa – 23€

Després de fer-te la manicura a Badalona has de seguir certes cures perquè aconsegueixis mantenir el tractament en condicions òptimes el màxim de temps possible. Descobreix de seguida quins són.

Trucs infal·libles per mantenir en bon estat el teu tractament de manicura a Badalona

Les principals cures que et garantiran unes ungles belles per més dies són:

Evita desenganxar l’esmalt

En efecte, no has d’arrencar l’esmalt pel teu compte ja que hi ha la possibilitat que deterioris la superfície de les ungles. Sempre recorda que els llevaesmalts tradicionals no estan fabricats per eliminar l’esmalt permanent.

Ara bé, com que segur no vols córrer el risc de danyar la superfície natural de les teves ungles, el més recomanable és que et dirigeixis a un centre de manicura a Badalona perquè, a través del mètode apropiat, retirin l’esmalt sense causar-te cap problema.

Mantingues les ungles i cutícules hidratades

És fonamental que les teves cutícules i ungles no es ressequin. Per contra, han d’estar flexibles i suaus. Per això, hi aplica un producte hidratant especial.

Pots fer-ho cada dia, procurant fer massatges perquè aconsegueixi penetrar a la matriu de les ungles. Per descomptat, tot dependrà de les indicacions del producte que triïs.

Fes servir guants

Gairebé sempre les ungles resisteixen al contacte amb determinats productes químics o de neteja de la llar. No obstant, independentment que t’hagis fet o no la manicura a Badalona, els guants seran els teus millors aliats al moment de netejar o utilitzar productes químics per realitzar altres activitats atès que evitaràs el risc que les teves mans en general pateixin algun dany.

Posa en pràctica aquests trucs i veuràs com el tractament de manicura a Badalona romandrà impecable durant més temps.

Si tens pensat donar-li un aspecte més atractiu a les ungles a Badalona i encara no saps quin color d’esmalt aplicar-te, descuida! La solució és simple: para atenció al teu color de pell. Aquest serà el factor que us indicarà el color apropiat.

Colors d’esmalt recomanats per a ungles a Badalona

Sí, un professional us avaluarà i donarà recomanacions més precises. Tot i això, perquè no et quedis amb la curiositat, avui sabràs que colors d’esmalt combinen millor segons el tipus de pell.

Pells clares

Evita en tant que sigui possible els tons foscos perquè seran que llueixis molt pàl·lida. Més aviat dóna prioritat al beix i als colors roses, celestes i pastissos. Tots aquests colors tenen la particularitat que es fusionaran amb la pell, donant-te un aspecte neutre.
No obstant això, si vols donar una mica de vida a la teva pell, tria tons roses i vermells.

Pells brunes

Tens a la teva disposició diversos colors per a les ungles a Badalona, com per exemple: roses i violetes clars, vermell (de tota mena), gris i beix. També et resultarà fer servir esmalts que tinguin una base taronja o rosa.

Pells bronzejades

Els colors per excel·lència són els taronges vibrants, els ataronjats, violetes foscos, roses, blaves i coure.

Els esmalts en tons pastissos i clars són bones opcions. Però farà la impressió que el teu color de pell és més fosc.

Pells negres

Per tractar-se d’una pell molt fosca, els colors foscos no li proporcionaran la brillantor adequada (tot i així, els pots considerar).

En el seu lloc, inclina’t pel verd, daurat, corall i colors metàl·lics i pastissos.

No oblidis que només són recomanacions. Al final, tu ets la que prendrà la decisió. La idea és que et sentis còmoda amb les ungles a Badalona.

Veure també:

Perruqueria Badalona

Centrè d’estètica Badalona

Depilació Badalona

Manicura Badalona

Pedicura Badalona

10 + 9 =

Adreça

Carrer Sant Pere, 174

08911 Badalona, Barcelona

Telèfon

933 844 869