Pedicura Badalona.

Al nostre centre practiquem pedicura bàsica, esmaltada i I-Lak amb torno. Gaudeix d’una
experiència realitzada per professionals al teu servei. Vine i deixa’ns fer-te sentir bé.

Preus

Bàsica amb torn i peeling – 30€

Esmaltada amb torn i peeling – 35€

I-Lak amb torn i peeling – 37€

No t’agraden les formes de les ungles dels teus peus i vols millorar-ne l’aparença? L’alternativa perfecta que solucionarà el teu problema és la pedicura a Badalona ja que el resultat final seran unes ungles envejables.

Passos a seguir en fer una pedicura a Badalona

Si mai no t’has fet un tractament cosmètic a les ungles dels dits dels teus peus i vols tenir una idea de com és, avui ho sabràs de manera resumida.

Retireu l’esmalt

Si teniu esmalt, aquest es retirarà amb ajuda d’un removedor d’esmalt i cotó.

Tallar

Et tallaran una mica les ungles, procurant no deixar-les massa curtes perquè podria provocar-te onicocriptosi, una afecció millor coneguda com a «ungla encarnada» que genera inflor, dolor i fins i tot infecció.

Donar forma

En aquesta part de la pedicura a Badalona es farà servir una llima per suavitzar-te les puntes de les ungles i donar-los forma. Així que es procedeix a llimar-te les vores i els cantons, sempre seguint una mateixa direcció.

Treure les cutícules

Per facilitar la retirada de les cutícules, us aplicaran un producte especial, deixant-lo actuar per uns minuts. Després, et submergiran els peus en aigua calenta per acabar de estovar les cutícules. Tot seguit, te les retiraran amb un empenyedor alhora que van netejant sota les ungles.

Polir i pintar

El procediment de pedicura a Badalona culmina amb l’acabat, que comprèn polir-te les ungles i aplicar-te l’esmalt que vulguis.
Tingues en compte que les ungles dels peus són molt delicades. Un mal tall podria portar-te seriosos problemes, com ara ferides i infeccions. Per tant, l’ideal és que deixeu aquesta tasca a les mans de professionals i descobriu com és el procediment complet de pedicura a Badalona vivint l’experiència personalment.

Veure també:

Perruqueria Badalona

Centrè d’estètica Badalona

Depilació Badalona

Manicura Badalona

Pedicura Badalona

5 + 14 =

Adreça

Carrer Sant Pere, 174

08911 Badalona, Barcelona

Telèfon

933 844 869