Perruqueria Badalona

Perruqueria a Badalona amb professionals que fan de la seva passió la seva feina. Disposats a assessorar-te i a fer-te sentir millor. Tallem de nens i nenes de 3 a 5 anys fins a home i dona. T’ hi esperem al nostre centre.

La teva perruqueria a Badalona

Si busqueu una perruqueria a Badalona, hi ha diverses opcions per triar. Les opcions de perruqueria disponibles a Badalona van des de salons i estètiques que ofereixen serveis d’última generació fins a perruquers professionals que porten els seus coneixements en aquesta àrea especialitzada durant molts anys. Els perruquers i estilistes de Carme Fonollà a Badalona han estat formats i s’han especialitzat en l’àmbit de l’estètica dins la perruqueria. Saben el que és millor per al vostre cabell i com fer-lo bell i fabulós. Podeu triar entre diferents tipus de cabells, talls i textures per adaptar-vos al vostre estil i necessitats de cabell.

Si opteu per un simple perruquer a Badalona,
teniu a la vostra disposició moltes opcions. Molts dels perruquers han dominat l’art de tallar, estilitzar i pentinar perfectament. Estan entrenats i són hàbils en això i saben exactament què farà que el teu cabell tingui un aspecte fantàstic. Els seus anys d’experiència i formació per fer-los conscients de cada tipus i textura de cabell, que els ajuden a adaptar-se a estils de cabell específics per ajudar-vos a prendre la millor decisió pel que fa a la perruqueria a Badalona que s’adapti al vostre gust i preferència.

Els perruquers professionals de Badalona estan fets per garantir que els seus clients siguin tractats amb respecte. A Carme Fonollà sempre tracten els nostres clients com si fossin els nostres únics clients. Això ens permet agafar molts estils de cabell diferents i provar-los amb diferents persones per esbrinar quin els sembla millor. D’aquesta manera podeu triar el vostre propi pentinat i presentació.

També podeu considerar contractar una perruqueria a Badalona per crear l’estil perfecte. Els nostres perruquers poden dissenyar fàcilment un estil segons la vostra elecció i preferència. La nostra experiència en disseny de cabells ens permet crear qualsevol estil, des del curt fins al llarg. A més de tot això, a la nostra perruqueria de Badalona també podem utilitzar tècniques modernes de coloració del cabell per afegir més estils als cabells.

Preus

Tallar dona – 17,25€

Brushing – 16,68€

Tallar home – 17,25€

Zotos – 15€

Ritual kerastase – 23€

Mantenir la tonalitat – 28,24€

Color block – 29,95€

Baby light – des de 45€

Instant highlights – 4€ unitat

Tiger eye – des de 45€

Strobing – 59€

Permanent – des de 49,99€

Tallat nens de 0 a 2 anys – 5,50€

Tallat nens de 3 a 5 anys – 8,99€

Tallat nens de 7 a 9 anys – 10,99€

Tallat nens de 10 a 14 anys – 14€

Tallat de nens de 15 a 18 – 14,50€

Adreça

Carrer Sant Pere, 174

08911 Badalona, Barcelona

Telèfon

933 844 869